Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

„Rodina, domácnost a děti jsou rájem,

kde můžeme denně vidět Boha s anděly při jejich díle."

Připravili jsme pro Vás

minibazárek dětského oblečení.

Ve dnech od 14. do 15. října od 10:00 do 12:00 hodin a odpoledne od 14:00 do 18:00 hodin budete mít možnost nakoupit nebo prodat podzimní a zimní zboží za velmi výhodnou cenu. Kdo by měl zájem o prodej nějakých svých věcí, které doma má, ať je přinese prosím na faru (Palackého tř.64/1 , sídlo Farního úřadu Kyjov) v pátek 11. října dopoledne mezi 10:00 - 12:00 nebo odpoledne mezi 14:00 - 16:00 hodinou.

Co všechno bude možné přinést?

K prodeji přijímáme PODZIMNÍ A ZIMNÍ dětské oblečení od kojeneckých velikostí do velikosti 170; dětskou obuv do vel. cca 39; dále hračky, stavebnice, knížky, veškeré kojenecké spotřební zboží, sáně, boby, kočárky apod.

Jak označit zboží a kolik toho můžete přinést?

Vše musí být označeno štítkem (lepítkem), na kterém je uvedena cena, kód prodávajícího (např. jméno, iniciály, zkratka apod.) a číslo z vašeho seznamu. Štítek doporučujeme přišít sešívačkou či nití (u oblečení k textilním štítkům za krkem nebo na boku z vnitřní strany).

Zboží, které nebude řádně označeno nebo se štítek ztratí, nebude dáno do prodeje.

Od každého prodávajícího přijmeme maximálně 40 kusů zboží. Prodávající nám musí se zbožím dodat i seznam všech věcí a to i s cenami, pro lepší kontrolu a přehled (pokud možno v elektronické podobě).

JELIKOŽ MÁME OMEZENÉ PROSTORY, VYHRAZUJEME SI PROTO PRÁVO KDYKOLI ZASTAVIT PŘÍJEM ZBOŽÍ.

Vyplácení a vrácení zboží:

pondělí 21.10. 2013, od 9:00 do 14:00 hodin.

Provize činí 15% z ceny prodaného zboží a bude odečtena při vyplácení a vracení neprodaného zboží.

Neprodané zboží lze zanechat na charitní účely.

bazar2